torsdag 14 juli 2011

Hon är här ♥


Igår morse kom hon ut till oss. Världen har stannat och lyckan är obeskrivlig.

söndag 10 juli 2011

Men minsann - jag fick ett ryck och hann!


Ni som har läst min blogg ett tag känner kanske igen en del av rutorna. Jag trodde ju att jag skulle orka virka ett överkast, men det är mer än ett år sen nu och tålamodet och gnistan har inte funnits. Däremot slog det mig häromdagen att jag hade fyra fält med rutor liggande och att det bara skulle krävas två till tillsammans med lite ihopvirkande för att få ihop till en bebisfilt. Det är en sån kick att få något helt färdigt! Garnet är Drops Paris, skönt att göra någonting av alla nystan jag har haft liggande.

fredag 8 juli 2011

Lilla Ugglan


Tack för alla fina kommentarer - självklart försvinner jag inte helt från bloggeriet och bara för att jag skrev att jag skulle ta en paus föll ju lusten så klart på och en liten uggla till barnvagnen blev virkad igår. Mönstret är från Amigurumi World fast jag har förminskat den lite så att den blev kortare och tjockare. Dessutom hoppade jag som vanligt över vingarna. ;)

tisdag 5 juli 2011

Den som väntar på något gott...


...eller inget är som väntans tider... Jaja, väntar gör jag i alla fall. Även om jag försöker att inte stirra mig blind på just fredag utan tänka att det kommer dröja så är det väldigt svårt att låta bli att vänta.


Spjälsängen är bäddad, skötplatsen är klar, till och med bilstolen är på plats. Jag borde vara mer produktiv och pysslig och virka en del som jag hade planerat eller läsa fler böcker men det går långsamt. Bloggen går långsamt. Kanske är det så att jag egentligen har tagit bloggsemester på okänd tid. Jag vet heller inte hur lite eller mycket lust att blogga det kommer att finnas när bebisen har kommit.
I alla fall så önskar jag er en riktigt härlig sommar eller Skepp o hoj! (den söta bodyn fyndade jag på rean - blir söt när ens morfar är en båtfantast. Och vem är inte det på sommaren? ;)