torsdag 27 oktober 2011

Scrap och dop


Snart är det dags för dop. Jag är inte så bra på smått pyssel, men min syster är fantastiskt duktig på att scrappa, så hon hjälpte mig med korten. Det ska bli spännande med dop, och att träffa familjen över lite smörgåstårta. Första advent blir det, extra mysigt tycker jag :)


fredag 21 oktober 2011

Härliga höst

Vi har köpt kängor för det blev så blött att promenera i höstrusket i tennisskor. M föreslog Dr Martens så det fick det bli. M köpte körsbärsröda och mina är lila.

onsdag 19 oktober 2011

Glada krokar

Vi köpte en hängare från House Doctor som gjorde hallen lite gladare och gjorde det lättare för besökare som inte når så högt.

tisdag 18 oktober 2011

Mammor



Vi har fantastiskt kreativa mammor i vår föräldragrupp. En av dem gör charmiga och unika smycken med kärlek. Jag använder inte så ofta halsband men det här kommer nog att sitta runt min hals mest hela tiden. För det är så himla mäktigt att vara mamma. Och när man för en liten stund åker iväg utan sin dotter och handlar och ser andra föräldrar med barn kan man komma på sig själv med att le åt att man själv har någon där hemma som väntar. Ljuva känsla.

måndag 17 oktober 2011

Vimplar

Jag gillar flaggspel. Det känns lite tivoli och kalas sådär. De här har jag gjort enbart genom att klippa ut och stryka vliesofix. Riktigt enkelt och kul- man kan variera känslan så mycket beroende på vilka tyger man väljer. Det blir säkert fler.





fredag 14 oktober 2011

Tiden

Jag har nästan glömt av att använda min systemkamera. När jag tittar bland bilderna jag tagit på senaste tiden kommer de flesta från mobilen. Och nästan alla är på dottern. Därför blev det uppehåll i bilderna och inläggen här, för bloggen ska ju inte vara en bildkavalkad av henne. Jag har faktiskt börjat pyssla lite med annat igen, så bloggen kanske kan få liv igen. Jag försöker, men först ett litet foto på det bästa jag gör med min tid.
.