tisdag 19 juni 2012

Mitt fantastiska paket

Efter min vinst hos Lady Thirty har jag väntat extra mycket vid brevlådan vid postutdelningsdags. Idag kom min lyxiga vinst! Oj vad mycket fint som fanns däri! Jag har inte ens hunnit upptäcka alla skatter inuti än.
Extra fint är såklart ett signerat ex av Ladyns bok och flera av hennes fina kort. <3 Tackelitack!

söndag 10 juni 2012

Hurra!

 
Jag vann tävlingen hos fantastiska Lady Thirty! När jag läste om deras bloggträff önskade jag såklart att man hade fått vara en fluga på väggen där, men hur fantastiskt var det inte att ändå på något sätt få vara med på ett hörn genom att vinna! Känns som om jag behöver nypa mig i armen igen.

Bilden ovanför är Ladyns supersnygga illustration av min M, i kvällsblänket från köksfönstret. 

Hurra och Tack!


tisdag 5 juni 2012

Gitarren, ballongen och skon

 

Vår bröllopsfotograf valde att förstora en av de bilder vi gillar mest och hänga i sin ateljé. Nu har den hängt färdigt där och ska hänga hos oss i stället. Eftersom vi har lite trångt och ont om väggar så funderar vi vidare på var tills vi har fixat en ram. Men det är väldigt fint att den är här hos oss nu.

måndag 4 juni 2012

Tillverkning pågår

 
Jo jag har gjort några armband hittills. Men jag får en del hjälp med att organisera garnet vilket gör att det tar lite längre tid. Det som är himlans fint är att jag hittar nya färgkombinationer. :)

Utdelning


  

Vi har fyllt på med lite Ikea-bollar här hemma. Eftersom vi har en smått bolltokig delvis-terrier här hemma, så är mjuka bollar bäst när de slungas iväg. Vi försöker skilja på vilka bollar som är Ds och vilka som är Novas. Nova vet mycket väl vilka som är hennes, och därför är såklart Ds mycket mer intressanta.
 

söndag 3 juni 2012

Kusiner och sysslingar



Igår var vi på en fantastiskt trevlig släktträff med Ms kusiner och Ds sysslingar. Vädret var härligt juni-blåsigt och vi var på ett ställe inramat av underbar skog och intill en sjö så det var underbart med tipspromenad, tävlingar och grillmiddag utomhus. 
En riktigt härlig start på juni!

Sommarens första jordgubbar njöts. 

En del promenerande med böjd rygg i gröngräset blev det. :)

Det är förstås extra roligt att det bara skiljer två veckor på D och hennes syssling S. En höjdpunkt var deras kryp-tafatt. :) När D tycker det går för långsamt byter hon snabbt till krälande, men det hjälpte inte alltid och hon blev infångad. ;) 


Fläskfilén var marinerad i Coca Cola, kaffe, soja, olja och vitlök. Många marinader har man ju ätit men den här kombon var ny för mig och det blir nog inte sista gången den får smaksätta köttet i sommar. :)

fredag 1 juni 2012

juni

Även fast det regnar och är kallt så är det ju sommar idag! Välkommen juni!