söndag 12 juni 2011

Vår stora kärlek


Tiden har rusat iväg. Olästa inlägg som jag prenumererar på på bloglovin är uppe i långt över 200, jag hinner varken med att kommentera hos er eller att skriva något här. Alla mina tankar och min oro har gått till vår lilla vän men stora stora kärlek Nova, som har opererats och nu behöver extra omsorg efteråt.

På tisdag är det skolavslutning, det känns både fantastiskt och vemodigt, och när fredagen sen kommer har jag semester/sommarlov som sen övergår i något annat... Det är mycket nu. Jag ser att ni har en massa saker för er som jag vill vara med och kommentera men det har inte riktigt gått att få ihop. Men mer tid kommer väl. Ha det gott så länge!

8 kommentarer:

 1. Så är det i perioder. Ha det så gott Annelie. Hoppas Nova mår bättre snart!

  SvaraRadera
 2. Usch, hoppas att lilla Nova återhämtar sig snart!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att hon snart är bra igen!

  SvaraRadera
 4. Det gör så ont i mattehjärtat när de små liven är sjuka. Jag håller tummarna att allt går bra för Nova och hennes återhämtning.

  SvaraRadera
 5. Ja, det är verkligen full rulle nu den här tiden på året! Hoppas Nova mår bättre, stackarn. Och hoppas du får en härlig och mysig skolavslutning. Både roligt och vemodigt är det ju. Men ni har ju spännande saker framför er :) Lycka till på tisdag! Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Ojoj, hoppas nova mår bättre nu :)
  Ja du har verkligen ett äventyr framför dig. Jag tycker att nu när Sixten är 11 veckor så börjar vi få ut lite mer av dagarna. Jag kan hinna med att pyssla lite osv. Innan kändes det mest som man var en mjölkbar som ständigt var öppen ;) Mysigt men utmattande på samma gång.

  hoppas du har det gott!
  kram

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!

  Jag hoppas att Nova snart är på benen När en familjemedlem inte mår bra mår man själv inte bra. Det är ju så det är och självklart är det där ditt fokus ska ligga. Ovanpå det är det ju mycket som händer i era liv just nu. Stora förändringar på gång.

  Och du, vi bloggvänner finns kvar. Vi går ingenstans. Vi finns kvar när du har tid och lust att skriva inlägg och kommentarer. Så ta du det som det kommer och känns bäst.

  Sköt om dig du fina!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. åh, hoppas att lilla Nova mår bättre.
  kramkram
  Maria

  SvaraRadera