söndag 10 juli 2011

Men minsann - jag fick ett ryck och hann!


Ni som har läst min blogg ett tag känner kanske igen en del av rutorna. Jag trodde ju att jag skulle orka virka ett överkast, men det är mer än ett år sen nu och tålamodet och gnistan har inte funnits. Däremot slog det mig häromdagen att jag hade fyra fält med rutor liggande och att det bara skulle krävas två till tillsammans med lite ihopvirkande för att få ihop till en bebisfilt. Det är en sån kick att få något helt färdigt! Garnet är Drops Paris, skönt att göra någonting av alla nystan jag har haft liggande.

6 kommentarer:

 1. Jag visste väl att du hade det i dig :) att göra klart en filt hihi. Jättefin. Kommer bli mysigt för bebisen sen att få gosa med den. Och kul att få säga att det är du som gjort den. Möter väldigt ofta folk som ser mina filtar och annat handgjort och säger något i stil med och han har en snäll mormor eller farmor som virkar/stickar. Då är det kul att kunna säga att man gjort det själv :)

  SvaraRadera
 2. Va härlig den blev :D Kommer ju bäbis att gilla! Jag är oxå sugen på att göra ett överkast men vår säng är 180cm bred, det är många rutor de.. lite svårt att hinna med nu när Sixten tar upp den mesta av tiden :) Kanske får göra något mindre. Har du testat att virka african flowers?

  SvaraRadera
 3. Å vad fin den blev :-)

  Kramar från Liv

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig filt med underbara färger! Bebisen kommer stormtrivas i den!

  SvaraRadera
 5. underbar och ljuvliga färger, är så nyfiken på om den lilla kommit ännu, ta hand om dig

  SvaraRadera
 6. vilka härliga färger! :)

  SvaraRadera