fredag 21 oktober 2011

Härliga höst

Vi har köpt kängor för det blev så blött att promenera i höstrusket i tennisskor. M föreslog Dr Martens så det fick det bli. M köpte körsbärsröda och mina är lila.

7 kommentarer:

 1. Snygga! :D
  Tycker det är lite svårt det där med skor, barnvagnspromenad och höstväder. Just nu blir det inga promenader här då vi har problem med vagnens sele och ska väl få ny om några veckor.. Inte skoj men Sixten är så vild att utan sele rymmer han väl ur vagnen ;)

  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 2. åh vilka najsiga skor! skulle vilja ha ett par svarta :)

  kramelikram

  SvaraRadera
 3. Åh :) jag hade ett par gröna när jag var 15. Det var tider det :)

  SvaraRadera
 4. Söta du! Tack för så fina ord som du alltid skriver inne hos mig.
  Hoppas du får tid till att virka snart. Dock så bör du passa på och njuta av att någon vill ha närhet också. Tiden går så fort så fort så snart är hon uppe och springer och har inte tid för sin mamma längre ;) Lite överdrivet kanske men nu när jag ser tillbaka på allt så önskar jag att man hade njutit mera. Det är såklart så himla jobbigt när man är mittuppe i det att det är svårt att njuta men man såg hela tiden framåt och längtade till nästa steg. Varför då? Den tiden som "är" då kommer aldrig tillbaka. Så stanna upp och njut. Titta på det söta underverket som du har i famnen och tänk hur fort tiden går. Vad vill jag ha sagt med detta? Knappt jag vet själv ;) (trött efter en kvälls tentaplugg) Men jo, tiden kommer tillbaka när du hinner virka. Sen blir det naturligt att annat prioriteras när man väl får en ledig stund över. Hoppas ni mår fint hela familjen! Jag blir ofta sugen på mat när du uppdaterar på FB :) stor kram!

  SvaraRadera
 5. De lila är urläckra!

  Tack för dina superfina ord hos mig! Molnunderlägget är från KG Design och jag har köpt det hos Babyproffsen här i Helsingborg, men det finns ju på nätet att beställa annars!

  SvaraRadera
 6. Håller med Ninni, njut njut njut av tiden som är nu. jag känner redan att jag borde njuta mer av dagarna. så det är väl nästa projekt för mig :)

  Jag hinner nog blogga för att jag gör det från min mobil. Bloggar när jag får en stund över.

  Sixten var oxå gnällig på kvällarna när han var yngre men så började vi ge ersättning och vips var han en glad unge igen :)

  Nu har vi ganska bra rutiner och han brukar somna omkring 19:30-20:30 så efter det är det egentid som gäller. Mycket skönt :D

  Tack så mkt för kommentarerna :D
  kram!

  SvaraRadera
 7. Wow! Superläckra! These boots are made for walkin´- utan tvekan! :)

  KRAM

  SvaraRadera