fredag 16 december 2011

Klappar


Å vad det är smidigt att handla julklappar på nätet, mycket därför att det finns ett enormt utbud (från hela världen, jämfört med vår lilla stad - helt otroligt!) En liten nackdel med att man inte handlar i butik är ju att man måste slå in paketen själv. Jag är inte jätteförtjust i det, men det är i alla fall vad jag har gjort idag.

En annan sak som jag gillar är att vi tog in granen så tidigt i år, då finns det ett bra ställe att förvara klapparna på. Andra år har vi knappt hunnit slå in paketen och lägga dem under granen innan de ges bort. I år hinner jag verkligen gå här hemma och njuta. Ljuvt!

3 kommentarer:

 1. Visst är det smidigt.. och jag har haft gran i över två veckor nu och bara älskar det.. den sprider glädje ända fram till jul då jag åker till annan ort. Vilken pakethög som finns hos er :) Man blir bra nyfiken..

  Kramen

  SvaraRadera
 2. nätet har varit en bra julklappskompis till mig med :)men jag älskar att slå in paket hihi

  ha en finfin helg nu!

  kramelikram

  SvaraRadera
 3. Vi har också tagit in granen extra tidigt i år och jag gillar det! Ska nog göra det i fortsättningen också, roligare att njuta av julstämningen innan, sen när allt är över vill jag bara röja bort allt :-)

  Hoppas ni har en riktigt mysig julhelg med familjen <3

  SvaraRadera