fredag 13 april 2012

Å jag längtar

Bara det blir lite varmare nu så...
Varje nummer av Allt om Trädgård som kommer gör mig bara mer och mer sugen på att stoppa ner händerna i jorden. Och nyfiken på hur det ska bli i rabatterna när frösådden blir plantor och kan sättas ut!

4 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att det börjar dra ihop sig till riktigt trädgårdsjobb? :)
  Jag har skolat om en massa plantor och det är helt smockfullt i alla fönster. Måste få upp växthuset snart! (ska "bara" gjuta plintar och montera upp det..)
  Jag fick ju tag på frön till vita aklejor i och med att det faktiskt finns i hus-hus-trädgården, så du ska absolut inte ha dåligt samvete för de fröna! :) (Du vet om att aklejor inte blommar första året, va? Bara så du inte blir besviken om de inte gör det!)
  Ser också fram emot att få se hur det blir i dina rabatter!

  SvaraRadera
 2. Hejsan igen! Jag har ju inte bloggat på snart ett år och jag blev så glad för din fina kommentar, faktiskt alldeles varm i hjärtat. Det är verkligen ett mystiskt mirakel det där med kärlek till ens barn. När de föds så känner man en enorm och andlöst stor kärlek som man inte trodde var möjligt.....och sedan bara växer den. Mystiskt, ofattbart och totalt underbart. Tänk att ert lilla gryn snart går mot sin första födelsedag =))) Visst är livet rätt gött att leva. Bamsekram!!

  SvaraRadera
 3. hej vännen, du missar väl inte tävlingen på min blogg ;)

  kramelikram

  SvaraRadera
 4. Kram på dig vännen! Jag hoppas att du njuter av den härliga våren och har det gott?

  Kram Lotta

  SvaraRadera