onsdag 21 oktober 2009

Välkomna!

Så det blev premiär för ännu en blogg, trots allt.
Trots att övervägande röster föll på att jag skulle koncentrera mitt bloggande på en och samma blogg, kunde jag givetvis inte motstå min nyfikenhet att i alla fall göra ett försök att starta en blogg till. Många av er lämnade lyckligtvis uppmuntrande kommentarer att ni ändå skulle fortsätta läsa oavsett, och det avgjorde saken. Så här är jag nu. Fri att blogga om mer saker som jag vill utan att känna att jag måste hålla mig inom en viss ram. Känns faktiskt jätteroligt! Jag har känt en viss begränsning tills nu. Önskat skriva om andra saker än jag först utlovat, ännu mer pyssel och idéer, men det kändes aldrig riktigt bekvämt. Var sak på sin plats. ;)

Jag har nog en liten plan för hur inläggen ska sorteras på mina bloggar, men jag vågar inte lova att jag håller mig exakt till den.

En stund på jorden kommer, som den ursprungliga tanken var, att handla främst om böcker och läsning. Förhoppningsvis kommer det bli mer av den varan framöver. Där kommer också teve, film, musik och tidningar att hamna. Och Nova, så klart. Och bilder på det jag gillar. Naturen, och blommor också. Nåt sånt där.

Här, på lyckan kan vara en ton, hamnar mitt pysslande. Aldrig kunde jag, den som alltid varit minst pysslig av alla, och som har gnällt varje jul inför julpysslet på jobbet, misstänka att jag skulle ha en blogg enbart för pyssliga och roliga saker. Pyssel som i handarbete, trädgårdspyssel, pyssel med bakning, pyssel med foton, pyssel med pärlor, pyssel med sånt jag har köpt och bara glada saker som jag blir glad av. Känns spännande. Det kanske slutar i något mindre bra, men friskt vågat, hälften vunnet... Det vill jag verkligen tro på.

På varje blogg kommer ni lätt kunna se vad jag uppdaterat på båda mina bloggar, i fall ni känner för att klicka er över. :)

Headern är tillfällig, därför är den lite stor. Bättring kommer. :)

Hoppas vi ses här eller där!

Kram,
Annelie

5 kommentarer:

 1. Det ser váldigt fint ut!
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 2. Det ska bli spännande. Tack för all inspiration jag får av dig. Hoppas att vi ses snart så vi kan prata och dela lite tankar och skratta åt våra härliga misstag. Lycka till... Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Lycka till med tillökningen. Kanske till och med jag kommer att pyssla med trådar och stickor och...Barnen längtar tills imorgon i alla fall. Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Spännande med en helt ny blogg. Ett oskrivet blad som du kan utforma som du vill! :)

  SvaraRadera
 5. Men det här blev ju jättefint! Jag hakar på hit också, nyinspirerad till (virk)pyssel som jag är (tiden för detta har inte varit på min sida, men det kommer. Lusten lever!). Ska bli jätteroligt att följa hur dina bloggar utvecklas Annelie! Kram, kram.

  SvaraRadera