tisdag 8 december 2009

Dagens skörd från brevlådan


♥ Ett beställt paket i bästa färgen med en Ballograf som matchar vårt nya fina slagbord (som dessutom blir svår för mig att bära med mig i mitt pennfack till skolan där den försvinner till M:s förtret)

♥Ännu mer garn från Hanna till den virkade adventskalendern av mormorsrutor. Jag vet att jag redan missat deadline, första december har passerat för i år, men det är en fin tanke att i alla fall tro att vi får ha en virkad gran på väggen till första dagen i december nästa år.

3 kommentarer:

 1. Men åh så fin! Jag visste faktiskt inte att man kunde köpa de här pennorna (och ändå var jag Queen of the pens under min uppväxttid. Jgag lovar, ingen kan ha shoppat lika mycket pennor som jag gjorde då!). Synd att vi inte har något bra skrivbord här i pyttelägenheten, men jag undrar om jag inte borde införskaffa den där Ballografen ändå, i väntan på ett.

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att hämta posten när man får så fina saker. Valen och filuren trivdes storstilat. Speciellt när de fick se stora valar.

  Kramen från Liv

  SvaraRadera
 3. Yep yep, då har vi sett den snygga Ballografen och nu vill vi se omgivningarna där Ballografen står!:o)(Alltså det nya bordet!)

  SvaraRadera