söndag 13 december 2009

Lycka kan vara att längta...

...till januari.
Jag har förmånen att jobba ihop med två fantastiskt kreativa lärarsystrar. De är riktiga tusenkonstnärer. De är jätteduktiga på allt från sameslöjd, tovning, virkning, målning, teckning, luffarslöjd, ja allt. Ett längre tag har jag försökt tjata till mig någon form av symöte/pysselträff med kollegor och vänner, men det går trögt. Min mamma ställde ju snällt upp och följde med till stickträffen, men det var nog inte riktigt vad hon eller jag hoppats på.

I fredags pratade jag och systrarna på jobbet om bristen på- och önskningar om någon slags pysslig träff och då kom K med idén att vi skulle bilda en, ja, vad det ska kallas vet vi inte än. Jag vet bara att det känns jättespännande att äntligen kunna få önskan uppfylld, speciellt roligt är det med trevliga vänner med massor av erfarenhet att inspireras av! Kanske finns det fler som kommer att vilja vara med så småningom? Vilken härlig julklapp!

4 kommentarer:

  1. jag bor på fel ställe konstaterar jag torrt! Låter hur kul som helst. Avis, jag? inte farligt ;-))

    SvaraRadera
  2. Det finns inte så mycket bättre än att träffa människor man kan inspireras av samtidigt som man sysslar med det man tycker mest om. Lyckliga ni!

    SvaraRadera