måndag 29 mars 2010

Nytt år?


Nja, kanske inte riktigt än, men för lärardelen av mig börjar nu året (eller kanske almanackan) ta slut. Vi börjar planera för hösten och jag blir frustrerad för jag har ingenstans att skriva upp det jag måste komma ihåg. Jag har gjort slag i saken och beställt en ny almanacka. Jag har varit väldigt nöjd med den förra, och mindre nöjd med mitt sätt att skriva i den. Så slarvigt! Ni kanske minns mitt mål att börja skriva snyggare, jag köpte till och med en handstilsbok!? Tyvärr är det målet inte i närheten av uppnått...

För att få lite hjälp beställde jag denna gång med rader och fick tipset att använda samma penna så att det inte skulle se så rörigt ut. Nu gör jag ett nytt försök. Jag hittade en tuff version av bic:s flerfärgspenna, fast i pastell. Rosa rader att skriva på och specialpenna - kan det gå fel i år? ;)

3 kommentarer:

 1. Älskar att få börja skriva i nya almanackor! Och jag har ett helt system med olika färger som jag använder för olika anteckningar: en färg för jobb, en annan för fritid, en för träning, en annan markerar sånt man inte får glömma etc.

  SvaraRadera
 2. Känner så väl igen det där! Jag tänker alltid att jag skall använda en och samma penna men det blir aldrig ändå så... Ofta ska det ju skrivas ned nåt datum i all hast och då tar jag ändå bara första bästa penna.

  SvaraRadera
 3. Härligt med ny almanacka.. och jag gillar verkligen de från personlig almanacka när man får bestämma själv hur man vill att allt ska se ut.. Men nån ordning i almanackan är det lite sämre med..

  Ha det gott!

  SvaraRadera