måndag 5 april 2010

Påskafton


Vi fyllde påskägg med resår, studsbollar, mönstrad tejp och havet-i-min-ficka figurer, och dekorerade äggen med kronor och rosetter.


I riset hängde söta hattar så små som jag aldrig skulle ha tålamod att virka.

I Havspaketen gömde sig två fiskar, men eftersom varken hummern, blåsfisken eller bläckfiskarna gömde sig i paketet får vi nog fortsätta samlingen tills den fyller ett helt akvarium.

Alla njöt av det underbara vädret, så klart.


Efter det fortsatte påskafton med äggmålning, studsbollande, resårhoppande, god mat och smarrig chokladmousse. Jag blev sugen på att leta fram min egen samlingar av studsbollar. Det är extra lätt att bli nostalgisk på våren, känns det som. När gruset sopas undan vill jag ofta både hoppa hopprep, resår, rita med kritor på asfalten, studsa studsboll, ta fram en jojo och ta på nya skor.
Mikael fotade glatt med sin hipstamatic-app på sin iphone. Den är rolig, tycker jag.

Så här blev några bilder:

5 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska påskägg.. och visst blir man som barn igen.. jag kan t.ex inte gå förbi en hage om den finns ritad utan att hoppa i den.. men jag tror att man lever längre då om man håller leken vid liv.

  Vad spännande det ska bli att få se dina snöglober som speglar dig..

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig påsk! Vi hade tyvärr bara dimma mest hela påsken :( och mycket snö finns det kvar ute i skärgården ännu.

  Visst är det härligt då gatorna sopas rena från all sand och man kan ta fram cykeln och allt annat som hör våren till!

  SvaraRadera
 3. Alltså, varför är jag inte inne på den här bloggen mer? Har ju bara haft koll på den andra märker jag nu. Du är så bra! Kram igen :)

  SvaraRadera
 4. underbara påskägg!!
  älskar bilderna Mikael tagit, nu förstår jag att det är en iphone jag måste ha för att få så coola bilder (har sett såna fina på andra bloggar och funderat så...)
  vad roligt att amelie blev en favorit :) den är verkligen fantastisk!

  krameilkramar

  SvaraRadera
 5. Hipstamatic...fränt, den appen har jag med och det stod att man kunde ladda ner direkt till Flickr men det fattar jag inte riktigt... ;-)

  SvaraRadera