onsdag 19 maj 2010

Jag är nog lite kär

Nu har den kommit och jag fylls av inspiration och glädje inför sommaren. Nu är jag spänd inför att se om de personer jag har beställt tidningen till också kommer att njuta av den lika mycket som jag. Jag hoppas och tror. Och man tror nästan att man drömmer, men den känns till och med tjockare än förra gången. Hurra!

(Jag har aldrig ätit pannkakstårta, men nu tänker jag se till att det blir gjort. Tidningen är för övrigt fylld av smarriga tårtbilder och recept.)

10 kommentarer:

 1. Det är hur gott som helst. Men jösses, nu blev ju jag också sugen... Men dotra har gjort en rabarberpaj nu på kvällen som vi skall smälla i oss är det tänkt.

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Åh vad gott det såg ut. Har aldrig ätit pannkakstårta. Jag får snart sluta kolla in här med allt gott du visar. Surfar med mobilen när jag ammar (så även nu) och man är sugen på det mesta hela tiden och det blir inte bättre när man läser din blogg ;) men jag får stå emot för din blogg är en favorit och den ger jag inte upp så lätt. Kram kram

  SvaraRadera
 3. Kul att hitta till din fina blogg, tack för din goa kommentar hos mig!! :)

  SvaraRadera
 4. ja det var ett himla "smaskigt" nummer som damp ner i brevlådan igår fyllt med härliga bilder!

  kramelikram

  SvaraRadera
 5. Tack snälla rara söta för tidningen!!!

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket för tidningen!!! Du är väl för snäll :) Blev jätteinspirerad att baka en tårta så det får det nog bli i helgen.... KRAMAR

  SvaraRadera
 7. Ser gott ut med pannkakstårta :)

  Och tack för din fina kommentar hos mig :) det är trevligt att höra att jag kan inspirera någon! Min inspiration har nog varit ganska låg den senaste tiden pga. tidsbrist men nu börjar det även vända och jag hinner göra en hel del igen. :)

  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Åhhh, vad smaskigt det såg ut då! Blir ju riktigt sugen. Aldrig ätit pannkakstårta förut, man kanske ska våga sig på't? =)

  Önskar dig en bra helg!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Du har en sak att hämta på min blogg =)
  Ha en bra söndag!
  Kram/Rita

  SvaraRadera
 10. Just den där pannkakstårtan såg så smarrig ut så igår fick jag göra den! Supersmaskig vill jag lova! =)

  SvaraRadera