lördag 10 juli 2010

Tid + rea = virkning


Igår var jag och svägerskan på hemslöjden. Eftersom Drops har rea kan man kosta på sig att köpa några nya nystan. Från och med nu tänker jag däremot se till att genomföra de idéer jag har så att garnet inte bara blir liggande.


Jag köpte några nystan Paris som ska bli några små figurer, några nystan Muskat som ska vara till ett pallprojekt och dessutom köpte jag Ice, som jag aldrig har virkat i förut. Det ska jag ha till en amigurumi i Mias nya bok. Det känns nytt och spännande att virka amigurumi i så grovt garn, och jag ser fram emot att se den färdiga filuren.


Underbart roligt garn, och det kommer med säkerhet bli min största amigurumi hittills. Kul.

5 kommentarer:

 1. Vilket härligt garn. Jag som virkade så mycket förra sommaren får inte riktigt ändan ur i år. Jag får helt enkelt njuta av alla andras verk. Amigurumi tyckte jag var alldeles för mycket pill med. Häftigt med en i det grova garnet, kan nog bli efektfullt. Ha det gottigott. kram Ellinor

  SvaraRadera
 2. Jag tror det blir riktigt häftigt att virka amigurumis med så grovt garn. Det ska bli spännande att se slutresultatet.

  Jag tror dessutom att jag måste bege mig ut och besöka lite garnaffärer nu under semestern. Min garnaffär i Piteå är inte så stor och har litet sortiment och oftast är det jag behöver slut så jag får bege mig ut på utflykter till grannstäderna!

  SvaraRadera
 3. åh vad spännande och vilket roligt pyssel :D
  kramelikram

  SvaraRadera
 4. saknar dina inlägg.
  hoppas att du har det bra!

  kramar

  SvaraRadera
 5. har figuren blivit klar, spännande och se vad det har blivit för något?

  SvaraRadera