söndag 4 juli 2010

Wow


Jag tog en paus. Jag visste faktiskt inte ens om att den skulle bli så lång och inte om pausen skulle ta slut. Men en av de varma dagarna i veckan ringde fantastiska L på dörren med ett paket. Hon hade gjort sylt, saft och kakor och bemödat sig med att omsorgsfullt slå in dem till mig. Bara sådär. Dessutom hade hon köpt en rosa slickepott. ♥

Då kände jag att jag ville skriva och visa er som läser hur glad jag blev. För det är ju lite det jag gör här. Plockar fram det som gör mig glad, som inspirerar mig och som fyller mig av inspiration att göra allt det där som aldrig blir gjort och som jag till slut ändå inte gör, men som bygger upp en positiv känsla och glädje som ger det lilla extra till mina dagar.

Det är ju inte så att jag inte har funnits framför datorn. På facebook är jag oftare än jag borde, ytterst sällan på min bokblogg och dessutom på en liten privat bröllopsblogg. Dessutom har jag ungefär fyrahundra av era och andras inlägg väntandes på att bli lästa på bloglovin. Jag vill så gärna kommentera allt det jag läser hos er, det är ju kommunikationen som är belöningen i bloggandet, men ibland är det svårt att räcka till. Det känns i alla fall roligt att känna lite kli i fingrarna igen. Jag har saknat det och er. :)

12 kommentarer:

 1. Du har också varit saknad

  SvaraRadera
 2. Och jag saknar dig och dina blogginlägg!

  SvaraRadera
 3. Saknat dig och dina inlägg också!

  SvaraRadera
 4. Saknat dig! Skönt att få ett livstecken ifrån dig i alla fall =)
  Önskar dig en underbar sommar!
  Kram/Rita

  SvaraRadera
 5. Saknad japp, ha en härlig ledighet och njut av den underbara sommaren. Kram

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!

  Du har verkligen varit saknad och jag är så glad över att du är tillbaka igen. :) Jag förstår din känsla av att inte ha lust, tid eller ork. Jag har själv haft en semesterpaus i bloggandet och från datorn helt och hållet faktiskt och det var precis vad som behövdes. :) Nedkoppling blev verkligen avkoppling och nu känns det roligt och inspirerande att vara tillbaka igen. :)

  Vilken härlig present! :) En present med kärlek och omtanke. Den bästa av presenter! :) En rosa slickepott skulle jag också vilja ha. Ger nog en extra kick till bakandet för att inte tala om smetslickandet. ;)

  Ha en underbar sommar vännen och njut av ljuset, värmen och av att bara vara. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Och jag har saknat dig och dina inlägg =)

  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Härligt att höra ifrån dig igen! Bröllopsblogg, det låter spännande... Ha en jätteskön sommar.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Åh, vad roligt att du är tillbaka!

  Vilken fin vän som kommer med spontanpresenter - det är dom bästa presenterna :). Och hemgjort är ju aldrig fel.

  Ha en underbar sommar!

  SvaraRadera
 10. Njut av sommaren nu och allt som stundar :) Hösten och vintern kommer detta året också och då har man mer tid inne :) Kram

  SvaraRadera
 11. Å jag ha saknat dina inlägg med.. men du behöver inte kommentera hos mig för att jag ska vilja fortsätta läsa hos dig.. fantastiskt fin present från din vän förresten.

  Kramen

  SvaraRadera
 12. Tack söta du, för ett så fint inlägg! <3

  Du sprider glädje och energi omkring dig och inspirerar mig! Stor kram på dig!

  SvaraRadera