fredag 28 januari 2011

men det måste ju bli något av dem nån gång också...


Så nu har jag bestämt mig. Jag vill ju vara en person som får saker gjorda, så nu ska jag se till att få det också. Att det aldrig blir så mycket av mina saker beror mycket på att jag har så höga krav på resultatet att jag blir feg någonstans på vägen. Jag tänker att om jag nu gör färdigt saker som blir sneda, fula och misslyckade så blir de ju i alla fall klara.

Det har funkat bättre med läsningen sen jag tog med mig en bok lite överallt, så jag måste se till att ha något handarbete eller pyssel levande i händerna varje dag. Så. Nu har jag nästan lovat inför er.
Min prenumeration på 101 nya idéer inleddes med ett nytt nummer i lådan idag. Men innan jag kan ge mig i kast med dem ska jag göra färdigt en massa. Nu har jag lovat, i alla fall mig själv. ;)

3 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att du ska lyckas. Har lika svårt som du att slutföra saker.

  SvaraRadera
 2. inspirerande med en sån tidning, jobbigt att låta den vänta :D

  kram

  SvaraRadera
 3. Jag är ofta kritisk till saker som jag gör. Men trots att det kan se fult och misslyckat ut då det är halvfärdigt så blir det nog ofta bra ändå då det är klart :). Men jag säljer aldrig saker som jag är ens lite missnöjd med trots att det bara är något fel som jag ser. Sådant brukar bli presenter till nära och kära :)

  SvaraRadera