onsdag 26 januari 2011

Planer finns det gott om...


Jag stickar mig långsamt fram på min kjol men är hela tiden livrädd för att tappa en maska så att jag inte kan komma vidare utan hjälp. Längtar tills jag blir klar med det här projektet, så jag kan börja virka ur Galen i garn. Matta, pläd och pall står överst på listan. (Spikandet till pallen överlåter jag till M, det är nog säkrast om den ska gå att sitta på.) Jag får nog öka sticktempot och hetssticka lite. Typiskt mig att bara drömma och planera utan att ta tag i projekt och få dem gjorda.

6 kommentarer:

 1. Visst är det spännande att sticka! man vet aldrig när man tappar en maska :D... jag dammade av mina stick kunskaper till julen och stickade en mössa åt min sambo, som tur hade jag min mamma till hands som kan det där med att få upp tappade maskor :)

  SvaraRadera
 2. Mmm finns mycket fint i den boken! <3

  SV: Tack själv! Det är alltid lika kul att hitta nya spännande bloggar! <3

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Hellu! Ja, jag har läst den. Den var också lång - men intressant. Jag tycker att författaren använder alldeles för många ord, men den är totalt värd att läsa. Och när du har läst den, så finns en annan bok i samma genre (ung pojke dödar massa elever på sin skola) Jodi Picoult, 19 Minuter.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig bok!! Mitt panduroprojekt är inte det minsta avancerat.. så inte så mkt att se men vägen dit blir nog bra.. har även virkat knöliga små blommor som till sist ska bli en sjal.. avkopplande och bra för en rastlös tjej som ibland har kli i fingrarna.

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Men Annelie, vad pratar du om? Jag är så imponerad av dig och din kreativitet och din do it yourself-ådra. Det är möjligt att du har många projekt som aldrig når färdig form men jag är djupt imponerad av allt fint som du tillverkar och fixar till. Själv har jag inte alls fått den gåvan eller tålamodet men tycker det är så roligt att få följa dig och din kreativitet här via din blogg. :)

  Dottern stickar på här hemma och den fina halsduken i blått och vitt börjar ta form nu. Det är härligt att se hennes energi. :)

  Lycka till med dina projekt vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Galen i garn är en otroligt fin och inspirerande bok. Jag gjorde ett av mina virkade lapptäcken med inspiration av den. Själv tänkte jag ge mig på ett nytt fotoprojekt i februari med ett matfoto om dagen.

  SvaraRadera