onsdag 30 november 2011

Nostalgi, tradition och förväntningar

I morgon är det första december. Det är förknippat med så mycket härliga minnen. Jag är en obotlig nostalgiker. När vi var små hade vi alltid en paketkalender med 24 gånger 3 exakt lika paket, allt för att min äldsta syster som inte hade några nummer i sin kalender skulle veta vilket hon skulle ta.

Dessutom såklart SVT:s julkalender. Förr tyckte jag alltid om den, som vuxen är jag mer kräsen. Jag vill gärna se vintriga miljöer och helst inte förflyttas till någon fantasivärld i rymden bland kycklingar eller liknande...
Jag har egentligen inte så mycket tid att titta, men i år beställde jag några favoriter. Ifall jag skulle sitta sysslolös. ;) Dessutom verkar årets julkalender vara något för mig. Det blir extra mysiga stunder i decembermorgonen!

Vi har en kalender som vi kan hänga paket till varandra i. Förra året hängde ett paket där då och då. Vi får se hur det blir i år. Jag önskar er en riktigt mysig första december!

3 kommentarer:

 1. Oj vilken fin kalender. Finaste jag sett :-D
  Jag ska oxå försöka titta på årets julkalender!

  Ha en bra dag :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, jag minns att jag alltid var så avis på din paketkalender!
  Hoppas ni myser ordentligt där hemma i blåsten idag!

  Kramis

  SvaraRadera
 3. Härligt med nostalgi och vilken fin kalender... var har du fått tag på den? Själv är jag med i julswappen och byter en hel paketkalendrar med andra hemliga tomtar, det är sååå roligt!!

  Kramar

  SvaraRadera