lördag 14 november 2009

Väskan I likeJust nu lusläser jag instruktionsboken till kameran, suger åt mig fototips på nätet, klottrar ner Digitalfotografi av Scott Kelby, surfar runt på bloggar och förundras över fantastiska bilder och undrar hur man får till det, samtidigt som jag inser att det är mycket mycket mycket jag har att lära mig med den nya kameran.

M har i alla fall gett mig en supersnygg kameraväska som jag kan bära med mig kameran i tills jag kommer på hur jag ska använda den...

8 kommentarer:

 1. Verkligen supersnygg väska, förstår att du är hur glad som helst över den.

  Varm kram från Liv

  SvaraRadera
 2. WOW!:o) Han inte bara gör kaffe som en gud, han plockar ut läckra presenter med säker hand också! ;o)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin väska! Hoppas du är nöjd med kameran. Jag har haft min ett tag nu och kan inte alls mycket. Får väl försöka lära mig lite mer för framtida bilder nu. Det är roligare när man förstår sig på inställningarna :)

  SvaraRadera
 4. Gár ocksá i kamera-inköps-tankar. Máste bara bestämma mej fór vilken och fá ihop pengarna.....
  Váskan är bra för fin!!!

  SvaraRadera
 5. Snygg och annorlunda, ett bra val.

  SvaraRadera
 6. nämen åh, vilken fin väska!! en sån skulle man ha, just nu har jag min i min vanliga handväska. för min kameraväska är så ful och trist så den vill man inte gå runt och ha på axeln hela dagarna som värsta turisten.. hehe! ;-)

  sv: tack så mycket!
  ja picknicken med äggmackor var toppen! jag älskar att ha picknick! sommar som vinter, vår som höst.. jämt! och tilly följer alltid med ja!

  SvaraRadera