tisdag 9 februari 2010

Jag får fjärilar i magen av garn

men kan lyckligtvis numera hejda mig så att jag bara köper garn som ska användas till något. Nu behövde jag lite nytt, grövre garn till nya idéer jag har. Därför passerade jag häromdagen infarten hem till oss på väg hem från jobbet och fortsatte ut mot hemslöjden. Jag blir lika glad varje gång jag kommer dit! Den här gången köpte jag akrylgarn, Järbo Molly och Järbo Mini (så söta!). Jag har faktiskt knappt virkat i akrylgarn förut. Det är lite gnissligare, har jag märkt... Garnet i butiken finns bokstavligen överallt,väggar, tak, hyllor och golv, men nu hade ägaren sorterat och ordnat upp det mycket bättre. Jag skulle kunna vara där hur länge som helst. Sitta och virka. Det vore drömmen.

7 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder och din passion lyser genom hela inlägget. Härligt!!

  SvaraRadera
 2. fina bilder!
  jag tycker också om att titta på garner och ibland blir jag sugen på att "slänga" ihop något, någon gång ska jag hitta på nåt projekt att virka/sticka, någon gång...

  kramelikram

  SvaraRadera
 3. Udnerbara färger!
  Jag gillar också garn. Jag har hur mycket som helst, men bara sådär enstaka nystan av varje. borde bli lite bättre på att köpa upp mig på ett lager liksom. Jag vill så gärna sticka snygga raggsockor...nu blev jag sugen. Kanske får ta mig iväg till garnverket idag. tack för inspirationen!
  /J

  SvaraRadera
 4. Visst blir man lycklig av garn? :D Jag har stickat i Molly. Det gnisslar lite, men jag gillar ändå det garnet skarpt. Det var det jag använde till koftan med flätorna. Jag är inte så förtjust i koftmodellen, men garnet gillar jag, så det kanske blir till att repa upp koftan (igen!) och använda till ngt annat!

  SvaraRadera
 5. Blir virksugen av alla garnnystan. Pigga, härliga färger! Ha en härlig vecka,

  Kram /Mira

  SvaraRadera
 6. Åh, jag blir lycklig av alla färgglada nystan!!

  Kram kram

  SvaraRadera