onsdag 13 oktober 2010

Efter bröllopFöre bröllopet gick all pysslig tid åt till att fundera över alla miljoner olika möjligheter som man kunde och ville ha sitt bröllop på. Vi sydde till exempel åttio fickor till festprogrammen, vilket tog tid. Även om det inte på något sätt var avancerad sömnad tog det sin tid att klippa rakt i de små seersucker-rutorna och sick-sackkanten skulle också helst bli rak... Vi funderade över detaljers detaljer och gjorde olika val. Det är svårt att inte låta sig inspireras av alla olika pysselsidor som finns enbart inför bröllop! Det blev tillslut helt fantastiskt bra och all tid man lade ner fick man tillbaka i glädje tusenfalt.Så här ett tag efteråt känns det fantastiskt på flera sätt, för nu har man redan fått allt det där med bröllopet, man har kvar det i fotografier, filmer, minnen, ord, vykort och hälsningar. Som grädde på moset ser jag att den pyssliga tiden återkommer och ger möjlighet att användas till nya projekt, det ser jag verkligen fram emot.

En kollega och jag testar att virka lite olika mössor och smycken, men som vanligt vill jag också virka mormorstofflor, amigurumis, plädar, sy lapptäcken och måla en alldeles fantastisk julkrubba som vi beställde från Panduro. Dessutom såg jag en fantastisk tavla i bakgrunden av en teveintervju på Ekonominyheterna(!) som jag bara måste prova att inspireras av i en liknande målning. Jag har en himla bra känsla inför den här pysselhösten! Ni då?

10 kommentarer:

 1. Skulle man kunna fá se fickorna?
  Ditt fotoalbum frán bröllopet máste vara helt fantastiskt. Fotot nedan är unikt vackert!!

  Visst började du pá en mormorsrutefilt? hur gár det med den?

  SvaraRadera
 2. Sá enkelt och sá fint. Dessutom hade du en av mina favoriter pá bordet....Gerbera ( heter den väl?)

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder från bröllopet! Fiffig idé det där med fickorna!

  Jag vill också virka och sticka och sy och, och, och.... :D

  SvaraRadera
 4. Det är roligt att du delar med dig av fler härliga bilder från bröllopet. Jättefina! Och vad fina och fiffiga fickor till festprogrammen. Det är det lilla extra som betyder så mycket.

  Det låter som du går en härligt pysslig höst och vinter till mötes med en massa spännande projekt. Det ska bli kul att följa dem här på bloggen. För min del ökar också kreativiteten på hösten och det tar sig i uttryck i skrivande och renovering. Just nu skrivs det mycket och på lut står målning av sovrummet samt renovering av en gammal byrå. Det blir mina höst- och vinterprojekt det.

  Ta hand om dig min pyssliga vän och njut av den färgsprakande hösten!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Vad fint det ser ut! Och vad duktig att sy fickorna! Får jag lära mig att pyssla av dig? Skulle behöva en pyssel-mentor :)

  SvaraRadera
 6. Så fint! Vad härligt att verkligen få göra bröllopet till sitt! Jag stickar nog mest i höst. Känns "höstigare" än allt annat på något sätt. Men å andra sidan kanske det blir något helt annat pyssel också! Får väl se vad fantasin har att bjuda på.

  SvaraRadera
 7. Kul med fina bilder. Vilken fin dukning på bröllopet. Det märks så väl när man lagt ner det där lilla extra. Hoppas du får tid till allt som du vill göra. Här hemma är det numera bara ett projekt i taget som gäller då tiden inte räcker till riktigt. Men jag funderar redan på vad jag ska göra härnäst :) jag funderar på en kabelstickad kofta till Henry men inte hittat något mönster än. Ha det så bra. Vi ses?! och hörs. Kram kram

  SvaraRadera
 8. Så fint dukat! Jag är absolut full av kreativitet den här hösten! Som tur har jag också ganska mycket tid :) Det svåra är dock att dela upp tiden mellan studierna och virkandet...

  Ska bli spännande att se resultaten av ditt pyssel :)

  SvaraRadera
 9. Å fina bilder, kreativitet, personlighet, inspiration och kärlek... allt i ett i detta fina inlägg.

  Kramar från Liv

  SvaraRadera
 10. jag har också en bra pysselkänsla inför den här hösten :)

  härliga bilder från bröllopet :)

  kul att du gillar onsdagarna inne hos mig :)

  kramelikram

  SvaraRadera