måndag 21 mars 2011

Fler vårtecken


Jag har gått i mina grova kängor hela vintern och det är så härligt att få byta till lätta basketkängor. De här har varit irriterande felsnörda i ett par år, så idag blev pysslet att försöka se vad det var som såg fel ut och ändra. Nu när det är löst kan jag lugnt spatsera vidare. :)

7 kommentarer:

 1. Så fina! Själv har jag dock gått i mina även i vinter vilket inte varit så smart då det är två hål vid foten.

  Nu virkar jag sneakers till bebisar.

  SvaraRadera
 2. Jag längtar tills jag kan göra detsamma och byta till lättare skor. Hos mig är det dock många veckor kvar innan det är möjligt.

  SvaraRadera
 3. Åh va härligt. Jag ska också plocka fram mina converse. Frågar du sambon så är det 4 par för många. Frågar du mig så skulle jag vilja ha fler i olika färger ;)

  Jag syr snuttefiltar på löpande band här hemma. Det är ett lagom projekt och går snabbt :) Jag gillar att först klippa ut rutorna. Sen sy ihop och stryka och fixa. Många moment men ändå lagom. Och när jag ändå var igång så har jag börjat på ett lapptäcke till Henry. Får se hur det blir. Och när jag ändå var igång med det så började jag på en till mormorsrutefilt med alla mina små garnrester i blåa och gröna färger. Fullt upp. Tror att jag "boar" lite väl mycket nu innan jobbet drar igång igen hihi. Men vad produktiv jag är märker jag nu med så många projekt, utan att känna något tvång. Tröttnar man på det ena så är det bara att byta.

  Men att virka med garnrester rekommenderas :) Man är inte så noga om allt matchar och räcker det bara till ett varv så gör de inget. Blir spännande att se hur den blir när den är klar. Den är också tänkt som en present. Kunde inte bestämma vem som skulle få andra filten så då måste man ju göra en till ;)

  Hur går det med din filt? Gjort några fler rutor?

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. så himlans härligt!
  kramkram

  SvaraRadera
 5. Åh! Lättare skor och så snygga! Jo, vissa dagar, även här - men inte alls alla ännu... Och sån där felsnörning hade jag också blivit knäpp på! ;-)

  SvaraRadera
 6. Åh, tusen tack för din kommentar! Blev jätte glad:) Tack för länken och för att du tittar in hos mig! Virknålarna köpte jag på ebay, med frakt gick dom på endast 26kr!

  SvaraRadera
 7. Vårskor är ett underbart vårtecken och jättefina dessutom. :) Här köptes det minsann sommarsandaler igår. Jag har tillbringat några timmar idag med at gå in dem lite. Här nere i Skåne vet man ju aldrig med våren, i ett huj kan det slå till och bli sommar. Då är jag och mina sandaler redo. ;)

  Fina, fina Annelie, tack för alla dina fina och ständigt omtänksamma kommentarer hos mig. Du anar inte vad dina ord värmer gott i mitt hjärta. Tack för att du finns kära bloggvän! :)

  Njut av vårsolen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera