lördag 12 mars 2011

Matttrasor blir till virk


Idag har jag fått flera nystan med mattrasor som det har lagts ner en massa arbete på att skarva ihop från olika tyger, och som jag bara kan börja virka av utan att behöva göra det mindre roliga jobbet. :) Jag gillar den brokiga lapptäckskänslan, jag köpte nyss ett par liknande grytlappar från rice (som man ju egentligen faktiskt skulle kunna fixa ganska lätt själv), och blev inspirerad av.
Därför blev jag extra glad för de här nystanen som hade en färgsammansättning som jag gillade ännu bättre. Nu har jag faktiskt bara tre andra pågående WIP, så därför kan jag med gott samvete sätta mig och virka igång ett projekt till ikväll.

6 kommentarer:

 1. Tänk att man alltid måste ha många projekt på gång... Kanske är det så att "mycket på gång" föder fler idéer? En kreativ spiral som liksom göder sig själv..?

  SvaraRadera
 2. det kommer att bli kanonfint! du visar väl för oss sen :D

  kramelikram på dig!

  SvaraRadera
 3. Åh det verkar vara ett roligt projekt :) hoppas de blir bra. Jag håller på med pippidockan nu. Märker att jag vill virka mer om jag har några projekt igång samtidigt. Så man kan byta lite emellan. Undra vad man ska hitta på härnäst?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag fick ett antal sådana nystan tillsammans med min vävstol och funderar på om jag ska spara dem till vävning (vilket inte lär bli i år...) eller om jag ska virka lite... Hoppas att du visar dina alster sedan!

  SvaraRadera
 5. Åh, det ska bli spännande att se vad du skapar med dina nystan...

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag blir alltid inspirerad när jag är här inne hos dig!
  Kul!!!

  SvaraRadera