fredag 11 mars 2011

Vårglöd


Trots att det kom ett typiskt bakslag med snö under natten så känns det verkligen att våren är nära och när jag tittar på en väderleksprognos över nästa vecka så väcks hoppet ytterligare.
Jag är glad över asfalten, att man slipper klä på sig för minusgrader och över att jag ser små gröna toppar som skvallrar om att krokus så småningom kommer kika upp ur rabatten. Sakta men säkert närmar sig den bästa tiden. Dessutom sparkar någon i magen och påminner om att det också därefter kommer en spännande sommar.

2 kommentarer:

 1. Det är ändå ganska skönt ute (om det inte yr snö eller ösregnar) en solig dag med några minusgrader är ändå härligt. När man är ute och går varje dag med barnvagn tänker man inte jättemycket på vädret längre. Man ger sig ut ändå. Men fina vårdagar är det ingen som inte kan uppskatta! Synd att man börjar jobba om 4 veckor bara när den väl kommer hit...

  Vilken härlig tid du har framför dig. Jag har verkligen njutit varenda sekund. Vissa dagar har varit jobbiga så klart men man klarar bra mycket mer än vad man tror. Och att få vara hemma ett år med sitt barn och se det växa och utvecklas från en bebis till en liten människa numera är en underbar resa. Njut njut njut. Tiden kommer aldrig tillbaka. Man fick höra detta innan man fick barn men det är nu när han snart är 1 år som man förstår vad alla menar :)

  Hoppas ni får en fin helg.

  Kram

  SvaraRadera
 2. härligt med vårkänslor :)

  SvaraRadera