söndag 1 november 2009

Varmt och skönt


Jag har samlat på färgglada filtar och idag köpte jag en korg att ställa dem i. Samtidigt hittade vi underbart sköna och värmande sittunderlag till våra stolar. Hela förra vintern frös vi, eftersom att det var fel på vår panna, och även om den är lagad nu har vi verkligen försäkrat oss om att inte behöva frysa i vinter igen. Mysigt!


13 kommentarer:

  1. Fina filtar! Jag är så frusen av mig så jag har filtar överallt här hemma. Dock inte så fina som dina. Gillar din blogg. Så fint du fått det och bilderna är jättefina. Jag har en Nikon D60 som jag är jättenöjd med, men har hört bara gott om den kameran du fått låna också så du kommer nog inte ångra dig om du köper den!

    SvaraRadera
  2. Åh vad mysigt ni ser ut att ha det och filtar kan man inte ha för många av tror jag...

    SvaraRadera
  3. Vilka fina färger och fina filtar! Ha en bra vecka! Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Vad snyggt det blev med filtarna. Liten mycket söt lurvis satt bredvid och var minst lika dekorativ som dina filtar /kram Ellinor

    SvaraRadera
  5. Men man ska följa magkänslan och eftersom du har personer i din närhet som har Canon är det smidigt att få hjälp om det är något du undrar över också. Sånt är guld värt.

    SvaraRadera
  6. Ja jag funderar på att skaffa en blogg om det. Kan va kul att gå tillbaka till sen men har inte riktigt bestämt mig. Ska man ha en med lösenord, ska man ha den för sig själv eller har man den för andra? Hur privat och personlig ska man vara? Tycker sånt är svårt. Så får tänka lite till på det.

    SvaraRadera
  7. Man behöver inte göra skorna :) Hade jag inte haft någon att ge bort de första till hade jag nog inte testat. Men de går snabbt och är rätt roliga att göra. Jag gillar allt småpill och detaljer :)

    SvaraRadera
  8. Så mysigt med filtarna, bra att ha ordning på dom. Härliga färger också, man blir glad av dom =)
    För att inte tala om den lilla vovven bredvid, så charmig!
    Ha en bra torsdag!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Tyckte att det var konstigt att du inte pysslade....Hmm... tills jag upptäckte att jag bara hade Svarta Nova i min blogglista. Nu har jag fixat det och vilken tur, här är sá färgglatt och trevligt att titta in.

    SvaraRadera
  10. Precis lika fin som din andra! Det var väl det jag trodde :) Gillar speciellt illustrationen till höger om rubriken, med tassavtryck och allt!

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Det blev ju jättebra med två bloggar.
    Var hittade du de fina stolsdynorna? Behöver också något till våra frusna rumpor.
    Vi ses på måndag.
    Kram Martina

    SvaraRadera
  12. Perfekt att låna och testa innan den åker vidare :) Jo men det var kul att testa något nytt men det var inte skonsamt mot händerna med en vanlig virknål kändes det inte som. Min vinst kom igår men batteriet har dött till kameran så jag ska uppdatera det snart :) Tack så jättemycket. Sååå söt. Du hade kunnat få tärningen om du velat men det är knappt så man vågar ge bort den...ungefär som ett fuskbygge när man bara vill bli klar ;) Hoppas du får en fin helg! Kram kram

    SvaraRadera
  13. God lördagseftermiddag. Du har fått en award av mig. :)

    SvaraRadera