lördag 5 februari 2011

Berg- och dalbanan


Mitt varmaste tack för alla grattishälsningar! Det känns fortfarande lite overkligt, men allra mest underbart. Och nytt, som med allt man inte har varit med om förut. Delvis är det en förklaring till min stora bloggsvacka för ett tag sen. Först tog bröllopet all energi och sen försvann all ork någon annanstans... ;)

Inför den här helgen har jag slagit vad med mig själv att hinna färdigt både kjolen, den stora amigurumin och sy fast lappar på mössorna. Så jag kan få börja med alla mina längtan och vill. Som vanligt är jag säkert lite för optimistisk - vi får se hur läget är i morgon när helgen är slut. ;)

Igår gjorde jag en jättestor beställning från Stoff och Stil - jag älskar deras nya katalog med inredningsinspiration! Bilderna därifrån är precis j a g. Så bohem-kreativt-Björnes magasin- retro-vintage som jag vill ha det!

3 kommentarer:

 1. Ett stort GRATTIS till er båda! Åhhh, vilka underbara nyheter. Är så glad för er skull. Livets största äventyr har påbörjats. Kram! :)

  Ha en mysigt pysslig helg vännen och ta hand om er alla tre.

  Stor Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. spännande saker du måste gå igenom just nu :)
  hoppas att ditt pysslande går bra, du måste ju visa oss sen!

  kramelikramar

  SvaraRadera
 3. Jag vill också gratta till det fantastiska! Jag har varit dålig på att kommentera (gäller alla bloggar jag följer)men jag läser din blogg regelbundet. Fast jag inte vet vem du är så är jag så glad för er skull,livet är verkligen underbart ibland. Kram!

  SvaraRadera