söndag 27 februari 2011

Beslutsångest


Igår virkade jag färdigt första raden på filten men då blev jag plötsligt tveksam till att jag ville ha hela filten i de här färgerna. Jag funderar på att köra olika färgteman radvis i stället, så kan jag använda upp det garnet jag har hemma. Huff, vad svårt det blev nu. Angenäma grubblerier. :)

5 kommentarer:

 1. Kanske kan du behålla någon av färgerna i nästa rad ex. lila som kanske kombineras med rosa mf. och sedan nästa rad kommer rosa åter...Bara en idé

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är härliga färger. Men kanske som du säger att du tar i färgtema? Jag gjorde min filt med bara 2 färger på yttre varvet och innanför bytte jag färger där. Och på varannan hade jag likadana rutor. Testade också lite olika innan jag kom fram till något bra. Men den blev inte så "stökig" när jag gjorde så. Men jag tycker det är underbara färger du valt så jag tror den blir hur fin som helst oavsett hur du gör.
  Inte bli hetsad av att jag virkar klart. Det är mycket annat som blir lidande istället hihi. Städ och tvätt ;) Du kanske är bättre på sånt. Men efter 19.30 när sonen somnat och innan 21.30 när sambon kommer hem från jobbet varje kväll. Då är det min heliga tid för mig själv. Underbart :)

  Hoppas du haft en fin helg. Lycka till med filten.
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Tycker mycket om färgkombinationen. Och särskilt till din grá soffa och vägg.

  SvaraRadera
 4. förstår att det är svårt att ta beslut :) men det kommer att bli bra, vad du än väljer!

  kramelikramar

  SvaraRadera
 5. Du är så himla duktig! Heja dig! ♥

  SvaraRadera