fredag 18 februari 2011

Förhoppningar


Jag har ju fortfarande inte lyckats bli färdig med en endaste filt ännu, trots att jag virkat massor av rutor. Jag känner mig fortfarande osäker på om jag har tålamod att färdigställa en - det hoppas jag. Verkligen. Jag har googlat lite på hur jag ska lyckas virka in trådarna så att jag slipper fästa lika mycket. Om jag lyckas med det, ökar nog chanserna. ;)

7 kommentarer:

 1. Vad trevligt du ser ut att ha det!

  Virka in trådändarna - vilken god idé! Att fästa trådar är ett evighetsarbete... ;-/

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint ni har hemma. Underbart tyg från stoff och stil med ugglorna. Jag ska med köpa det fast det blåa. Ska sy om kuddar till en soffa Henry har på sitt rum. Tänkte även köpa det med stjärnor (grönt och blått) och det med elefanter. Blev sugen på ett sånt täcke som de sytt till den sängen eller soffan men jag är inte så bra på att sy så det går nog ej.

  Jag tror nog du klarar att göra klart filten :) tänk på er lilla knodd som självklart måste ha en filt i vagnen :) gör inte så stor så går de vägen. Jag kommer påminna dig hihi

  Ha en trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 3. kämpa på! det kommer att bli finfint till slut ska du se :D

  kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Vad spännande, jag hoppas att du ska slutföra arbete för jag är nyfiken på resultatet. :)

  SvaraRadera
 5. Så fint ni har hos er! :)
  Det är klart du lyckas virka en filt! Jag virkar in trådarna så att man slipper fästa. Svårt att förklara hur jag gör... Jag virkar inte med dem utan jag låter dem gå med överst på föregående varv men sen tar jag också med trådarna på följande varv för säkerhetsskull.

  SvaraRadera
 6. Vilket fint kort på dig vännen och vad roligt att få se den omtalade nya soffan också. :)

  Självklart klarar du av filten. Med ditt handlag är jag inte det minsta orolig för de. Det borde inte du heller vara.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Jag håller tummarna för att du ska ha tålamod! Det kommer bli superfint! Försök att se det färdiga resultatet framför dig så kommer det att gå jättebra tror jag! :)

  SvaraRadera