torsdag 17 februari 2011

Nya rutor till liten filt


Så här kommer färgskalan att bli. Orange och lila. Mina favoritfärger för tillfället, och samtidigt tänker jag att det är bra färger som passar oavsett vilken filur det blir som kommer få filten.

6 kommentarer:

 1. Like like like! Är det muskat du virkar med? Underbara färger. Min filt är klar nu. Liten men lagom. Ska bara klippa och fästa lite trådar. Nu läggs virknålen på hyllan ett tag. Förbereder mig inför högskoleprovet.

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Vilken supermamma du är redan:)
  Kram Åsa E

  SvaraRadera
 3. Härliga färger :)

  Jag lärde mig att virka mormorsrutor i går så nu ska jag börja tillverka en liten filt till bäbisen :)

  SvaraRadera
 4. Hade jag gjort den till mig själv kanske jag hade lagt på en rad till så det blev 6 rutor x 5 rutor. Men sen beror det nog lite på garn också. Jag har virkat med Tildas. Det är ju rätt tunt. Fast som en liten bebisfilt räcker den. De jag gjort innan har jag känt är lite förstora för att ha i vagn eller i spjälsäng.
  Muskat är så fint. Jag brukar stå och känna på det och tänka att jag ska köpa men jag vet inte vad jag ska göra med det? Är det inte lite som Paris att det delar på sig lätt?
  Jag hade nog inte virkat en filt i alpaca. Är det så skönt att ligga på eller ha över sig? Men det är ju för att jag inte kan ha ull på mig. Det sticks hela tiden hihi. Vissa älskar ju det.

  Mmm har tänkt söka högskola till höst/vår. Men det är nästan 10 år sen man tog studenten så man behöver fräscha upp minnet lite :) Det kommer nog inte gå så bra för mig heller men man måste ju göra det så hihi. Vi får väl se. Men tack för du håller tummarna.

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Väntar ni smått? Härliga nyheter i så fall! :)

  SvaraRadera