söndag 8 maj 2011

Ett nytt träd


Vi har haft ännu en fantastisk dag i trädgården. Vi köpte ett japanskt körsbärsträd och planterade, det kommer att bli så fint. Nu har det blommat över för i år, men vi har ju något att se fram emot nästa vår och dessutom ska det tydligen bli fin färg på löven till hösten.


En avocado med salt fick bli ett mellanmål i solstolen innan vi fortsatte med trädgårdsarbetet. Plötsligt hade hela dagen sprungit iväg och efter att ha fyllt magen med grönsakspasta var det så dags att ta kvällspromenad med hunden och sen dyka ner i sängen med en god bok.


Hoppas er helg har varit härlig!

5 kommentarer:

 1. Åh jag skulle också vilja ha ett körsbärsträd, men det verkar vara knepigt här uppe. :( Blir det bär på det ni köpt? Det ser väldigt tjusigt ut iallafall!

  SvaraRadera
 2. Körsbärsträd! Nu blir jag avis! :)
  Vi var på Lisebergs trädgårdsdagar idag och spanade på alla fina saker man kan köpa till sin trädgård. Nu börjar jag bli väldigt sugen och smått otålig när det gäller vår kommande trädgård! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk tädgårdshelg ni har haft och ert fina körsbärsträd kommer att skänka erså mycket glädje under många år framöver. :)

  Vi har två stora japanska körsbärsträd som varje vår blommar så vackert att man nästan tappar andan. Men snart har vi bara ett kvar eftersom det ena inte överlevde vintern. Efter 40 år fick det ge sig för en vargavinter. Så nu får vi ta och såga ner det. Trist! Men som tur är har vi ju ett kvar att njuta av. :)

  Kram på dig du fina

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt foto överst i inlägget!

  SvaraRadera
 5. körsbärsträd är underbara, härligt att ha ett sånt på tomten :)

  SvaraRadera