tisdag 10 maj 2011

Inför något nytt


Vi har ju lite knappt om plats här hemma, så skötplatsen kommer att bli på tvättmaskinen. Vi målade en ruta på väggen ovanför i årets kulör citrongult. Mobilen ligger fortfarande och väntar på att hängas upp.


Den här veckan är fullbokad av möten och arbete, men när jag kommer hem på kvällarna skyndar jag mig ut i trädgården för att se vad som har grott. Sallad och rädisor leder, ihop med bondbönorna. Temyntan håller mig fortfarande spänd av förväntan.

4 kommentarer:

 1. Inte så långt kvar nu ju :) Fast lätt för mig o säga det.. ;)

  Va härligt med en trädgård, är nog min högsta önskan att ha en trädgård att fixa med :) Nån gång ska man väl få det oxå, måste bara flytta bort från Sthlm tror jag. Drömmen är ju ändå ett hus på västkusten :)

  Ha en finfin dag!
  kraam

  SvaraRadera
 2. När är det bebisen kommer?

  SvaraRadera
 3. Den mobilen hade min systerdotter och älskade om det är den från ikea.. men du hade ju kunnat virka din egen om du velat... spännande med livets vändningar..

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt med allt fixande inför bebisens ankomst och ovanpå tvättmaskinen låter väl alldeles utmärkt. :)

  Vad härligt att det växer så att det knakar i trädgården. Jag håller tummarna för att den där temyntan visar sig snart. Men det gör den säkert, mynta är ju känt för sin förmåga att växa som bara den. ;)

  Här växer det också bra och det är lika spännande varje morgon att lyfta på fiberdukarna och se hur det går. Här leder rädisor och lök strax före ärtor och bönor. :)Tänk vad mycket gott vi kommer äta i sommar vännen! :)

  Sköt om dig du fina!

  Kram Lotta

  SvaraRadera